Verzendkosten

Levering & bestelling

Levertijd

Wij leveren onze producten uit voorraad, we hebben ruim 35.000 drempelhulpen op voorraad. Hierdoor kunnen wij bestellingen, welke voor 14.00 uur zijn gedaan, nog dezelfde dag verzenden. Goederen welke wij op een pallet moeten verzenden, versturen wij in de regel de volgende dag. 

Moeten wij een product voor u op maat maken dan wordt de levertijd in overleg met u bepaald. Gewoonlijk kan rubber maatwerk ook binnen 1 werkdag worden verzonden. Hier zijn uitzonderingen op, wat bij het product als levertijd wordt vermeld is leidend. 

Mocht het voorkomen dat een besteld product tijdelijk niet voorradig is dan informeren wij u over de levertijd.

 

Bezorging

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u verschillende bezorgopties kiezen. Zo kunt u zelf een datum of dagdeel kiezen. Maar is het ook mogelijk om uw pakket op een ander adres dan uw huisadres te laten bezorgen.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur of op vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur.

 

Verzendkosten

PostNL

Wij verzenden 99% van al onze producten via PostNL. De verzendkosten zijn in bijna alle gevallen gratis. Vanaf € 25,00 verenden wij franco. Daaronder bedragen de verzendkosten (binnen Nederland en België) 6,50  (€ 5,37 excl. Btw). Vanaf een goederenwaarde van € 25,00 verzenden wij franco.

 

Palletzending

Een aantal producten kunnen wij, vanwege de afmeting of gewicht, niet via PostNL versturen. Wij zijn genoodzaakt om deze op een pallet te verzenden. De verzendkosten voor een palletzending binnen Nederland bedragen € 54,45 incl. Btw (45,00 excl. Btw). Vanaf een goederenwaarde van € 750,00 worden ook deze producten franco verzonden.

Wanneer het product op een pallet wordt moet worden verzonden, dan staat dit bij het product vermeld. De verzendkosten hiervoor worden achteraf gefactureerd.

 

België

De verzendkosten voor een pakketzending naar België bedragen 8,50 incl. Btw. Vanaf een goederenwaarde van € 25,00 worden ook deze bestellingen franco verzonden.

De verzendkosten voor een palletzending naar België bedragen € 80,00 incl. Btw. Vanaf een goederenwaarde van € 750,00 worden ook deze producten franco verzonden.

 

Betaalmethodes

Wij bieden diverse betaalmethodes. U kunt bijvoorbeeld betalen via

  • Ideal
  • Overboeking
  • Paypal
  • Klarna
  • Creditcard
  • Bancontant
  • Giropay

Zakelijke klanten bieden wij ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Hiervoor is het noodzakelijk dat u een zakelijk account aanvraagt op zakelijk.drempelhulpen.com of roegerubber.com

 

Verpakking

Onze producten worden verzonden in stevige dozen of zakken. Uit oogpunt van milieu hergebruiken wij verpakkingsmaterialen. Het kan dus voorkomen dat uw producten in een hergebruikte doos of zak worden geleverd.